Over Pondres

Dagelijks werken aan verbetering en innovatie.

Als creatieve partner voor effectieve klantcommunicatie en distributie werken wij met een enthousiast team van professionals. Onze mensen werken dagelijks aan de beste customer experience voor jouw klanten. Wat ons drijft? Dat lees je hieronder!

Historie

De naam Pondres is een samensmelting van ponsen en adresseren. We hebben ons ontwikkeld tot dé specialist voor onderscheidende digitale en fysieke klantcommunicatie én de verspreiding daarvan. Daarnaast verzorgen we ook dat gepersonaliseerde producten op het juiste moment en op het juiste adres worden bezorgd.

Een klant waarbij het complete pakket aan dienstverlening terugkomt is Hallmark. Als je een kaart besteld op hallmark.nl, dan komt die kaart digitaal bij Pondres binnen. Wij printen hem, stoppen de kaart in een enveloppe en zorgen dat die kaart bij PostNL precies op het juiste moment wordt afgeleverd, ook als daar een knuffel of ballon aan toegevoegd wordt.  Daardoor is die kaart de volgende dag bij degene waar jij de kaart naar hebt gestuurd,  met als doel de ontvanger een wauw effect te bezorgen.

“We willen dat mensen zich blijven ontwikkelen en luisteren naar hun ambities.”

– Lilian, HR medewerker

Pondres DNA

We werken dagelijks aan verdere verbetering van onze dienstverlening en daarbij maken mensen die trots zijn op- en plezier hebben in hun werk het verschil. We willen innovatief zijn en vooral blijven.

Dat klinkt makkelijker dan het is, want hier is goede samenwerking tussen collega’s van fulfilment, IT, commercie en HR erg belangrijk. Zo heeft onze fulfilment medewerker oog voor detail bij het met inpakken van ieder gepersonaliseerd geschenk en zorgt de IT collega ervoor dat het systeem op het juiste moment aangeeft welk geschenk bij welke kaart moet worden gevoegd.

Merken waar wij voor werken

Fouten durven maken

Bij vernieuwing horen ook fouten, maar van fouten leren we. Het kan dus zomaar zijn dat je overlegt met collega’s van andere afdelingen om het de volgende keer nog beter te kunnen doen. Of dat je je ergens verder in wilt verdiepen en ontwikkelen en daarvoor een opleiding start. Maar bovenal werken we samen om het werk gewoon gedaan te krijgen binnen een fijne werksfeer waar je gewaardeerd wordt om wie je bent en indien nodig werken ook de directie en collega’s van commercie en HR mee op de vloer. Zo werken wij bij Pondres samen.