Werken bij Pondres

Draag jij je steentje bij samen met onze 160 medewerkers?

Werk jij mee aan onze klantbeleving?

Bij Pondres werken ongeveer 160 medewerkers samen aan persoonlijke en relevante communicatie voor onze klanten. Wil jij daar je steentje aan bijdragen? Bekijk dan hieronder onze vacatures. Zit er eentje tussen die jou aanspreekt? Aarzel dan niet en reageer direct! We verwelkomen je graag met een lekker bakje koffie.

Openstaande vacatures

Open sollicitatie

Zie je op dit moment geen vacature die bij je past? Stuur ons dan een open sollicitatie! We kijken samen naar de mogelijkheden bij Pondres. Mochten die er niet direct zijn dan bewaren we graag je contactgegevens zodat we in de toekomst contact op kunnen nemen.

Trainee junior financial bij VBA en Pondres

Pondres biedt samen met Van Boekel accountants en adviseurs veel mogelijkheden voor enthousiaste trainees! Na je traineeship periode zijn er volop mogelijkheden om je loopbaan voort te zetten binnen Pondres

Praktijkopleiding Machine Operator

Niet naar school, maar leren in de praktijk: word machine operator!

.NET Developer

Wil jij meehelpen met onze digitale transformatie naar de Cloud en wil jij mede bepalend zijn voor de toekomstige architectuurinrichting van onze IT diensten? Lees dan snel verder!

Technisch Applicatiebeheerder

Wil jij meehelpen met onze digitale transformatie naar de Cloud ? Word jij er blij van om meer kennis op te doen en expert te worden in de nieuwste Microsoft middelen zoals Azure, MS365? Lees dan snel verder en solliciteer!

Procescoördinator Fulfilment

Ben jij proactief en zie jij jezelf leidinggeven aan een team fulfilment medewerkers? Lees dan snel verder!

Logistiek medewerker Magazijn & Expeditie

Heb jij al enige werkervaring binnen de logistiek en wil jij er voor zorgen dat alles op rolletjes loopt bij de afdeling Magazijn & Expeditie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Procesengineer

Heb jij een passie voor het optimaliseren van processen en wil jij een belangrijke rol spelen bij de optimalisatie van onze WMS en ERP systemen? Lees dan snel verder!

Machine Operator

Pondres is continue in beweging en op zoek naar een Machine Operator voor onze afdeling Productie. Heb je zin om mooie grafische producten te produceren en vind je het leuk om samen te werken? Lees snel verder!

Collega’s over Pondres

Lilian | HR medewerker

Lilian begon in het magazijn en is doorgegroeid tot HR medewerker, dit alles combineert zij met haar studie. Lees haar verhaal.

Anoshka | Manager Productie en Nabewerking

Anoshka groeide vanuit het magazijn door tot manager: ‘Ik heb nu de baan die ik altijd al wilde’. Lees haar verhaal snel verder.

Jeffrey | Solutions Architect

Jeffrey heeft het na dertien jaar nog steeds naar zijn zin en krijgt de kans om innovaties te realiseren. Lees zijn verhaal snel verder.

Dorine | Account Support

Dorine werkt sinds 2008 bij Pondres, groeide intern door en heeft nog voldoende ambities binnen het bedrijf. Lees haar verhaal.